سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کرم ضد چروک گیاهی | کرم بوتاکس ارگانیک | کرم لیفتینگ ایران کازمد

کرم ضد چروک گیاهی | کرم بوتاکس ارگانیک | کرم لیفتینگ پوست صورت ایران کازمد

عکس کرم ضد چروک گیاهی ایران کازمد | کرم لیفتینگ گیاهی ایرانکازمد

کرم لیفتینگ گیاهی | کرم بوتاکس ارگانیک

خواص و فواید کرم ضد چروک گیاهی ایرانکازمد|کرم بوتاکس ارگانیک|کرم لیفتینگ ایران کازمد

اگر بخواهیم به صورت خلاصه و تیتروار فواید این کرم ضد چروک گیاهی ایران کازمد را مورد بررسی قرار دهیم، میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

نکات مهم و حائز اهمیت راجع به کرم ضد چروک گیاهی ایرانکازمد که باید قبل از خرید به آنها توجه نمود

  • به دلیل عدم وجود مواد شیمایی همچنین نگهدارنده شیمیایی در کرم ضد چروک گیاهی ایرانکازمد میبایست این محصول در دمای خنک و فضای خشک ( مانند طبقات پایین یخچال ) نگهداری بفرمایید.
  • اکیدا تصویه میشود کرم ضد چروک گیاهی ایران کازمد را روی پوست کاملا تمیز مصرف نمایید. به این معنی که قبل از مصرف این کرم برای پاکسازی پوست خود از صابون گیاهی مناسب استفاده نمایید.
  • اگر همزمان با کرم ضد چروک گیاهی ایران کازمد، یکی از انواع اسکراب‌ها را نیز تهیه نموده‌اید، حتما کرم را بعد از مصرف اسکراب استفاده نمایید.
  • در صورتی ماسک ترمیمی ایران کازمد را تهیه نموده‌اید، پیشنهاد میکنیم کرم ضد چروک گیاهی ایرانکازمد را شب ها قبل از خواب و پس از شستشو با صابون مناسب پوستتان استفاده نمایید و پس از آن بخوابید.
  • اگر فقط یک صابون گیاهی ایرانکازمد و کرم ضد چروک گیاهی را تهیه نموده اید، میتوانید تا روزی 2 مرتبه ( هر 12 ساعت ) از آن (کرم ضد چروک گیاهی) استفاده نمایید. به عنوان مثال به این صورت که:
    • صبح حدود ساعت 10 و 11 پوستتان را با صابون گیاهی شستشو داده، سپس کرم ضد چروک گیاهی تان را بزنید.
    • مجددا شب حدود ساعت 10 و 11 ( یعنی 12 ساعت بعد ) قبل از خواب ابتدا پوست را با صابون گیاهی بشویید، سپس کرم ضد چروک گیاهی ایران کازمد را بزنید و بخوابید.
    • دقت بفرمایید این نوع مصرف فقط در شرایطی است که شما یک صابون گیاهی متناسب با نوع پوست و کرم ضد چروک گیاهی را تهیه نموده‌اید.
  • سعی کنید در طول دوره مصرف کرم ضد چروک گیاهی تا حد امکان از نور مستقیم آفتاب دور باشید. و زمان های طولانی را در زیر نور مستقیم خورشید قرار نگیرید.
  • توصیه میکنیم در زمان مصرف کرم ضد چروک گیاهی ایران کازمد روزی 6 الی 8 لیوان آب بنوشید.
  • مواد موثره در کرم ضد چروک گیاهی با درصد بالا در کرم موجود است. توصیه میکنیم در هر بار مصرف کرم ضد چروک گیاهی از حجم کمی کرم بروی پوست بزنید و ماساژ دهید تا جایی که اثری از کرم روی صورت نمانده و کاملا وارد پوست شده باشد.
  • مصرف کرم ضد چروک گیاهی ایرانکازمد برای پوست‌های خشک، پوستهای مختلط رو به خشک، پوستهای مختلط، پوستهای مختلط رو به چرب و پوست‌های چرب بالامانع است.
  • کرم ضد چروک گیاهی ایران کازمد گیاهی، ویتامینه و پروتئینه میباشد. لذا میتوانید نگران تداخل دارویی با مصرف این محصول نباشید.
  • کرم لیفتینگ ایرانکازمد برای همه نوع پوستی پیشنهاد میشود. اما مصرف آن شروطی دارد به شرح زیر:
    • حتما قبل از مصرف صورت خود را با تونر یا صابون گیاهی بشویید. انتخاب صابون به نوع پوست شما بستگی دارد:
      • اگر پوستتان چرب است توصیه میکنیم از صابونهایی مثل صابون زردچوبه (پوست خیلی چرب)، صابون سفیداب (پوست چرب)، صابون گل ختمی (پوست مختلط رو به چرب) استفاده نمایید.
      • اگر پوستتان خشک است از صابونهای نرم و ملایم مثل صابون آلوئه ورا، صابون شیر، صابون روزانه یا صابون بادام استفاده نمایید
      • اگر پوستان مختلط است از صابونهایی مثل صابون خاک رس، صابون قهوه، صابون کدو حلوایی، صابون اسطوخودوس یا صابون زغال استفاده نمایید.
  • دقت کنید روغن های استفاده شده در این کرم بسیار طبع گرم دارند و در مجموع طبع این کرم بسیار گرم است.
  • اگر به گرمی حساسیت دارید حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید یا مواد غذایی با طبع سرد در دوره مصرف کرم بنوشید و بخورید.
    • میوه ها و دانه های سرد و تر: اسفناج ، آلو ، انار ، باقلا ، بالنگ ، بامیه ، خرفه ، پنیر ، خیار ، دوغ ، زردآلو ، کدو (تخم) ، کدو حلوایی ، گلابی ، هلو ، هندوانه ،
    • میوه و دانه های سرد و خشک: ارزن ، ازگیل ، انار ترش ، تمبر هندی ، جو ، ذرت ، ریواس ، زرشک ، سرکه ، سنجد ، شاه بلوط ، گشنیز ، گیلاس ، لیمو امانی ، لیمو ترش ، لیمو شیرین ، ماش ، نارنج ، نشاسته ، ولیک .
    • غذاهای سرد و تر: شیر بز ، ماست ، دوغ ، مرغ ماشینی ، قره قروت ، شیر بز ، ماهی ،
    • غذاهای سرد و خشک: کشک ، گوشت گاو یا گوساله
    • نوشیدنی ها : مثل عرق کاسنی، عرق شاتره

 

قبل از اینکه راجع به فواید و مشخصات کرم بوتاکس گیاهی ایرانکازمد صحبت کنیم بهتر است کمی با دقت و عمیق تر به مشکلات مرتبط با چروک پوست، افتادگی، پیری و غیره آشنا شویم.

صورت اولین جایی است که در ارتباط با دیگران به چشم می آید و اولین عضوی است که باعث داشتن نوع زیبا آن بسیار مهم و حیاتی است (حداقل در بانوان).

با بالا رفتن سن و گذر از دوران نوجوانی پوست کم کم دچار عارضه‌هایی می شود. این عارضه ها شامل چین و چروکها و لکهای پوستی هستند. همچنین با افزایش سن پوست شل شده و دچار افتادگی می شود.

این عارضه ها معمولا به افراد حس بدی می دهند و ممکن است روحیه آنها را تضعیف کنند. از مهمترین عارضه هایی که روی روحیه افراد و زیبایی شان تأثیر می گذارد شل شدن و افتادگی پوست است.

افراد راه های زیادی را برای برطرف کردن افتادگی پوست و کشیدن آن یا اصطلاحا لیفتینگ پوست به کار می برد. یکی از مهمترین این راه ها استفاده از درمان های خانگی و یا روش های جراحی است.

درمان های خانگی زمانبر هستند و ممکن است افراد حوصله تداوم آنها را نداشته باشند. از طرفی روش های جراحی نیز هزینه بر هستند و ممکن است عوارض داشته باشند.

دلایل از دست رفتن ویژگی کشسانی پوست

با بالا رفتن سن پوست ویژگی ارتجاعی خودش را از دست می دهد. اما چرا این اتفاق می افتد؟

با بالا رفتن سن پس از حدود 30 یا 40 سالگی پوست سالانه حدود 1 درصد از کلاژن خودش را از دست می دهد. با از دست رفتن کلاژن پوست سفتی و استحکام خودش را از دست می دهد و شل می شود.

همچنین چربی زیر پوست نیز کم می شود و باعث شل شدن پوست می شود. همچنین این عوامل باعث پدید آمدن چین و چروک و خط و خطوط روی پوست می شوند.

پوست برخی قسمت های صورت بسیار نازک است. مانند دور چشم، پلک ها، اطراف دهان و روی گونه ها. به همین دلیل این قسمت ها بیشتر آسیب پذیر هستند و زودتر چروک می شوند. برخی چین و چروک های اطراف دهان و یا پیشانی به چهره حالتی همواره اخمو و خسته می دهند.

علاوه بر بالا رفتن سن عوامل دیگری نیز بر افتادگی و چروک شدن پوست اثر دارند. این عوامل عوامل بیرونی یا خارجی نام دارند که وابسته به سبک زندگی هستند.

عواملی مانند مصرف دخانیات، مصرف الکل، قرار گرفتن زیاد در معرض آفتاب شدید، تنش های روانی و کم کردن و یا زیاد کردن شدید وزن نیز در این مورد دخالت دارند. وراثت نیز یکی از عواملی است که نقش مهمی در داشتن پوستی سالم و جوان دارد.

البته تمامی این عوامل بر پیر شدن تمام بدن اثر دارند. اما مهمترین اثری که از خودشان نشان می دهند در صورت است که پوستی حساس تر از بقیه نواحی دارد و بیشتر به چشم می آید.

 

دلایل افتادگی و شل شدن پوست به طور عمومی

  • افزایش سن
  • قرار گرفتن در معرض آفتاب برای مدت طولانی
  • استعمال سیگار و الکل زیاد
  • عوامل ژنتیک و موروثی
  • تغذیه نامناسب
  • کاهش وزن های سنگین و غیرعلمی
  • عوامل محیطی مانند کار کردن در شرایط یا محیط های خاص

بسیاری از کسانی که پوستشان می افتد و آویزان می شود، تصور می کنند این مشکل راه حلی ندارد و آن را ناشی از روند طبیعی افزایش سن می دانند.

در نتیجه هرچه سن بیشتر می شود، منتظر افتادگی پوست می مانند و کاری به کارش ندارند در صورتی که متخصصان پوست و مو می گویند عوامل مختلفی در بروز این وضع تاثیر می گذارد و با کنترل آنها می توان شل شدن و افتادگی پوست را به تعویق انداخت.

البته آنها روش های درمانی خاصی هم برای افتادگی پوست پیشنهاد می کنند که به کمک آن، فرد می تواند استحکام و زیبایی پوستش را حفظ کند.

کلاژن چیست و چه فوایدی برای بدن دارد؟

وقتی اسم کلاژن به میان می آید اکثر افراد به یاد پوست می افتند. کلاژن پروتئینی است که در تمام بدن وجود دارد و در واقع ترکیب اصلی سازنده ی غضروف؛ عضلات، استخوان ها، پوست و تاندون ها محسوب می شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  می توان گفت که کلاژن چسب طبیعی است که چفت و بست بدن را حفظ می کند. خاصیت ارتجاعی پوست ناشی از این ترکیب است و به کمک همین پروتئین است که سلول های پوست جایگزین شده و جوانی اش حفظ می شود.

بدن ما به طور طبیعی کلاژن تولید می کند اما با گذر عمر تولید این ترکیب کاهش پیدا می کند. علاوه بر این عوامل دیگری مانند مصرف زیاد قند، مصرف دخانیات و قرار گرفتن در معرض نور خورشید باعث تشدید کاهش آن می شود.

اگر خودمان اقدام به حفظ کلاژن و جایگزینی آن نکنیم علاوه بر پوستمان، ناخن ها، دندان ها، غضروف ها و حتی روده ها نیز ضعیف و آسیب پذیر می شوند. در این مطلب نقش کلاژن در سلامت بدن را بیشتر بررسی می کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

کلاژن چیست؟

ویکی پدیا میگه کُلاژِن (به انگلیسی: Collagen) پروتئینی است که در محیط خارج از سلول‌های مختلف گونه‌های مختلف موجودات، وجود دارد. پروتئین کلاژن به صورت رشته‌های کلاژن مشاهده می‌شود. رشته‌های کلاژن در همه انواع بافت همبند، ولی به میزان متفاوت یافت می‌شوند.

سنتز کلاژن به‌وسیله فیبروبلاست‌ها مشابه ساخت سایر پروتئین‌ها می‌باشد. سنتز کلاژن توسط سلول‌های استئوبلاست در استخوان، کندروبلاست در غضروف، ادونتوبلاست در دندان، سلول‌های ماهیچه صاف در دیواره رگ‌های خونی و سلول‌های اپی تلیال نیز انجام می‌گیرد. ترکیب اسید آمینه تشکیل دهنده کلاژن در بافت‌های مختلف دارای تفاوت‌های جزئی است.

در زبان یونانی کلاژن به معنای «تولید کننده چسب» است. این چسب طبیعی در واقع پروتئینی است که فیبرهای سفید پوست، تاندون ها، استخوان ها، غضروف ها و تمام بافت های رابط را تشکیل می دهد.

این ترکیب همچنین در مواد ژلاتینی بدن مانند زجاجیه چشم (همان مایع ژله ای مانند و بدون عروق و شفاف کره چشم) نیز وجود دارد. کلاژن 5 نوع دارد و حدود 80 درصد وزن بافت های رابط را در بر می گیرد. بنابراین چیزی بیش از یک ماده ی ساده در ترکیب کرم های زیبایی است.

چگونه کلاژن بدن را با مواد غذایی افزایش دهیم؟

همان طور که گفته شد کلاژن در سرتاسر بدن ما وجود دارد بنابراین لازم است که برای جذب و تولید هر چه بیشتر آن تلاش کنیم. شما می توانید با گنجاندن مواد غذایی زیر میزان این پروتئین ضروری را در بدنتان افزایش دهید.

میوه های کلاژن ساز

در بین مواد غذایی متنوعی که باعث تولید کلاژن بیشتر می شوند میوه ها جایگاه بالایی دارند. میوه هایی مانند پرتقال، نارنگی، لیموترش، گریپ فروت، کیوی، پاپایا، انگور سفید، بلوبری، توت فرنگی و تمشک جزو میوه های سرشار از ویتامین C هستند و افزایش میزان کلاژن نقش مهمی دارند.

این ویتامین یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که اثرات مخرب رادیکال های آزاد را خنثی می کند. به همین دلیل نیز باعث حفظ جوانی و شادابی پوست شده و از افتادگی زودهنگام و بروز چین و چروک جلوگیری می کند.

علاوه بر این ویتامین C در تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود زخم ها و جراحات پوستی ایجاد شده نقش مهمی دارد. علاوه بر این می توانید از خواص موجود در این میوه ها برای افزایش کلاژن موجود در اندام های دیگر مانند چشم ها و غضروف ها نیز بهره مند شوید.

بدن ما به طور طبیعی کلاژن تولید می کند اما با گذر عمر تولید این ترکیب کاهش پیدا می کند. علاوه بر این عوامل دیگری مانند مصرف زیاد قند، مصرف دخانیات و قرار گرفتن در معرض نور خورشید باعث تشدید کاهش آن می شود

سبزیجات مفید و لازم برای کمک به ساختن کلاژن

برای کلاژن سازی هر چه بیشتر با سبزیجات باید به سراغ آن هایی بروید که حاوی میزان زیادی ویتامین C، ویتامین K و آنتی اکسیدان ها هستند. برای این که پوست بدنتان سالم بماند باید سبزیجاتی مانند بروکلی، کلم ها، اسفناج، چغندر، بادمجان و گل کلم در برنامه ی غذایی تان باشد.

این مواد غذایی با تولید ویتامین ها و مواد معدنی متعدد و به خصوص ویتامین C به ساخت کلاژن کمک می کنند و مفاصل و پوست را در سلامت بهتری قرار می دهند. یادتان باشد که گوجه فرنگی بیشتری نیز مصرف کنید. چون میزان بالای لیکوپن آن باعث تولید هر چه بیشتر کلاژن می شود.

اسیدهای چرب امگا 3

اسیدهای چرب امگا 3 دوستدار کلاژن هستند و تأثیر زیادی در افزایش میزان آن دارند. ماهی هایی مانند ماهی آزاد، ماهی تن، ماهی خال مخالی، روغن های گیاهی، گردو، بادام هندی، بادام یا حتی خیار جزو منابع غذایی حاوی امگا 3 هستند.

این مواد غذایی باعث نرمی مفاصل، بهبود وضعیت روده ها و شفافیت هر چه بیشتر پوست می شوند. توجه داشته باشید که مصرف این مواد غذایی باعث کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی شده و میزان کلسترول بد را نیز کاهش می دهند.

سویا و مشتقات آن برای ساختن کلاژن

برخی از محصولات تهیه شده از سویا مانند شیر یا پنیر سویا حاوی «جنیستئین» هستند. این ترکیب شیمیایی قدرت بدن برای ترشح هر چه بیشتر کلاژن را بالا می برد و با آنزیم هایی که خاصیت ارتجاعی و انعطاف پذیری بافت های بدن را به خطر می اندازند مقابله می کند. توصیه می کنیم سویا را وارد برنامه ی غذایی تان کنید و از خواص آن بهره مند شوید.

گوگرد و کلاژن سازی

گوگرد یک ماده ی معدنی مفید و ضروری برای سنتز کلاژن و کرتین بدن است. کمبود این ماده ی معدنی باعث بروز ضعف در پوست، موها و ناخن ها می شود. در واقع مواد غذایی حاوی گوگرد جایگاه مهمی در لیست مواد غذایی تولید کننده ی کلاژن دارند. برای جذب گوگرد بیشتر می توانید به موز، مرغ، گوشت اردک، توفو یا همان پنیر سویا، میوه ی نارگیل، پاپایا و سیر و پیاز اعتماد کنید.

انواع کلاژن

دست کم 13 نوع کلاژن در انسان شناسایی شده‌اند که هر کدام در بافت خاصی وجود دارند. تنوع این کلاژن‌ها به دلیل تفاوت در ماهیت پلی پپتیدهای تشکیل دهنده آنهاست. از کنار هم قرار گرفتن مارپیچ‌های کلاژن رشته‌های کلاژن به‌وجود می‌آیند.

نحوه قرار گرفتن مارپیچ‌ها طوری است که انتهای مولکول‌های مجاور روی هم قرار می‌گیرند. این نحوه قرارگیری باعث می‌شود که رشته‌های کلاژن قابلیت کشش زیادی داشته باشند. دستجات متراکم این رشته که در تاندون وجود دارند با قابلیت کشش خود می‌توانند نیروهای زیادی را تحمل کنند.

معروف‌ترین انواع کلاژن

  • کلاژن نوع I: این نوع کلاژن در استخوان و وتر وجود دارد و از تعداد زیادی دسته‌های فیبری ساخته شده‌است که به صورت امواج دریا قرار دارند.
  • کلاژن نوع II: که در غضروف شفاف دیده می‌شود به شکل فیبریل است و فیبر تشکیل نمی‌شود.
  • کلاژن نوع III: همان رشته شبکه‌ای است که در غشای پایه دیده می‌شود این نوع کلاژن از فیبرهای واحد ساخته شده‌است.
  • کلاژنهای نوع V,IV: به صورت فیبریل نبوده و احتمالاً غیر پلیمریزه هستند. کلاژن نوع IV در غشای پایه و نوع V در جدار رگ‌های خونی جنین یافت می‌شود.

لیفتینگ یا کشیدن پوست چیست؟

افراد می توانند روش های مختلف را برگزینند تا پوستشان را بکشند. برخی می توانند این کار را با جراحی ها انجام دهند. در جراحی لیفتینگ پوست را از قسمت های کناری صورت می برند.

نواحی مانند زیر گوش ها و در برخی موارد زیر چانه. سپس پوست را می کشند تا چین و چروک هایش برطرف شود. سپس آن را بخیه می زنند. به طبع این عمل دوران نقاهت، هزینه و ریسک عوارضی مانند عفونت دارد.

اما یکی دیگر از راه هایی که می توان برای لیفتینگ پوست صورت انتخاب کرد استفاده از کرم لیفتینگ گیاهی ایرانکازمد است. این کرم در واقع مکانیسم عملی متفاوت از عمل های لیفتینگ دارد.

این کرم حاوی موادی است که به پوست و عضلات زیر آن استحکام و سفتی میبخشد و باعث میشود تا پوست خودش کشیده شود چین و چروک ها برطرف شوند. در واقع در یک بخش هایی مواد موثره کرم لیفت ایران کازمد موجب تحریک بخش هایی از پوست میشود که نتیجه این تحریک ساختن خودکار کلاژن به طور طبیعی در بدن فرد مصرف کننده یا بهتر بگوییم در لایه های پوست وی میگردد.

به طور کلی کرم لیفتینگ چه فوایدی دارد؟

از مهمترین محصولات بهداشتی که برای کشیدن و جلوگیری از افتادن پوست استفاده می شود، کرم های لیفتینگ هستند.

این کرم ها بسیار علمی فرموله شده اند. در بسیاری از این کرم ها از مواد گیاهی سفت کننده با اثر بسیار بالا و بیوپلیمرهای دریایی استفاده شده است. این مواد پوست را سفت می کنند و به آن استحکام می بخشند. با محکم شدن پوست روی آن لیفتینگ انجام شده و چین و چروک ها از بین می روند.

این مواد همچنین می توانند عضلات زیر پوست را نیز تقویت کنند و آن را استحکام ببخشند. این امر نیز به لیفتینگ پوست صورت کمک می کند.